STN 27 7511: 1993, Stroje pro zemní práce. Vybavení provozními přístroji. - Janďourek, Štěpán; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 59 Stavební, zemní stroje a rýpadla (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1993)
Táto norma obsahuje ISO 6011: 1987
Spracovateľ: Ing. Štěpán Janďourek, CSc. Technická normalizační komise: TNK 59 Stavební, zemní stroje a rýpadla
Norma je zrušená od 1. 7. 2018
Keywords: normy