STN ISO 8925: 1992 (27 7524), Stroje na zemné práce a lopatové rýpadlá. Diagnostické otvory. - Ciklamíni, Igor; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) Technická normalizačná komisia č. 59 Stavebné, zemné stroje a lopatové rýpadlá (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 8925: 1989
Spracovateľ: ZŤS, Skúšobný a certifikačný ústav Martin, Ing. Igor Ciklamíni. Technická normalizačná komisia: TNK 59 Stavebné, zemné stroje a lopatové rýpadlá
Keywords: normy