STN ISO 10268: 2000 (27 7527), Stroje na zemné práce. Retardéry na dampery a traktorové skrejpery. Prevádzkové skúšky. - Sekerešová, Svetlana; Chlebničanová, Anna; Volčko, Jaroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 10268: 1993