STN ISO 7451: 2000 [neplatná] (27 7536), Stroje na zemné práce. Stanovenie menovitého objemu hĺbkových lopát. - Sekerešová, Svetlana; Chlebničanová, Anna; Volčko, Jaroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 7451: 1997 vrátane technickej opravy 1: 1998