STN ISO 7451: 2000 [neplatná] (27 7536), Stroje na zemné práce. Stanovenie menovitého objemu hĺbkových lopát. - Sekerešová, Svetlana; Chlebničanová, Anna; Volčko, Jaroslav; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 23 Stavebné, zemné stroje a priemyselné vozíky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 7451: 1997 vrátane technickej opravy 1: 1998
Norma je neplatná od 1. 7. 2022
Táto norma nahrádza STN 27 7536 zo 14. 9. 1987 v celom rozsahu
Spracovateľ: WUSAM, a. s., Zvolen, Ing. Svetlana Sekerešová, Anna Chlebničanová, Jaroslav Volčko. Technická normalizačná komisia: TNK 23 Stavebné, zemné stroje a priemyselné vozíky
Keywords: normy