STN ISO 9247: 1995 (27 7555), Stroje na zemné práce. Elektrické drôty a káble. Zásady identifikácie a označovania. - Ciklamíni, Igor (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 9247: 1990