STN ISO 9247: 1995 (27 7555), Stroje na zemné práce. Elektrické drôty a káble. Zásady identifikácie a označovania. - Ciklamíni, Igor; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 9247: 1990
Spracovateľ: Skúšobný a certifikačný ústav, Martin, Ing. Igor Ciklamíni.
Keywords: normy