STN ISO 11862: 1996 (27 7556), Stroje na zemné práce. Elektrický konektor na pomocné štartovanie. - Kiš, Karol; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1996)
Táto norma obsahuje ISO 11862: 1993
Spracovateľ: CERTEST, a. s., Martin, Ing. Karol Kiš. Technická normalizačná komisia: TNK 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky
Keywords: normy