STN ISO 6749: 1993 (27 7585), Stroje na zemné práce. Konzervovanie a skladovanie. - Hájek, Štefan; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) Technická normalizačná komisia č. 59 Stavebné, zemné stroje a rýpadlá (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 6749: 1984
Spracovateľ: Výskumno-vývojový ústav mechanizácie v stavebníctve, š. p., Bratislava, Štefan Hájek. Technická normalizačná komisia: TNK 59 Stavebné, zemné stroje a rýpadlá
Keywords: normy