STN ISO 7130: 1995 (27 7800), Stroje na zemné práce. Návod postupu pre výcvik vodiča. - Janďourek, Štěpán (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 7130: 1981