STN ISO 7130: 1995 (27 7800), Stroje na zemné práce. Návod postupu pre výcvik vodiča. - Janďourek, Štěpán; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 7130: 1981
Norma sa vydáva z technických a ekonomických dôvodov v českom jazyku
Spracovateľ: Ing. Štěpán Janďourek, CSc.
Keywords: normy