STN ISO 8152: 1995 (27 7803), Stroje na zemné práce. Prevádzka a údržba. Výcvik mechanikov. - Janďourek, Štěpán (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 8152: 1984