STN ISO 8152: 1995 (27 7803), Stroje na zemné práce. Prevádzka a údržba. Výcvik mechanikov. - Janďourek, Štěpán; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 8152: 1984
Norma sa vydáva z technických a ekonomických dôvodov v českom jazyku
Spracovateľ: Poradní sbor pro mechanizaci a automatizaci, Praha, Ing. Štěpán Janďourek, CSc.
Keywords: normy