STN ISO 10261: 2004 [neplatná] (27 7807), Stroje na zemné práce. Identifikačné číslo výrobku. Systém označovania. - Volčko, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 10261: 2002
Norma je neplatná od 1. 7. 2022
Spracovateľ: INFOVUSAM, Jaroslav Volčko. Technická komisia: TK 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky
Keywords: normy