STN ISO 4510-1: 2000 (27 7811), Stroje na zemné práce. Servisné náradie Časť 1 Bežné náradie na údržbu a nastavovanie - Sekerešová, Svetlana; Chlebničanová, Anna (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 4510-1: 1987