STN ISO 4510-1: 2000 (27 7811), Stroje na zemné práce. Servisné náradie Časť 1 Bežné náradie na údržbu a nastavovanie - Sekerešová, Svetlana; Chlebničanová, Anna; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 23 Stavebné, zemné stroje a priemyselné vozíky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 4510-1: 1987
Spracovateľ: WUSAM, a. s., Zvolen, Ing. Svetlana Sekerešová, Anna Chlebničanová. Technická normalizačná komisia: TNK 23 Stavebné, zemné stroje a priemyselné vozíky
Keywords: normy