STN ISO 10532: 2000 (27 7908), Stroje na zemné práce. Vyslobodzovacie zariadenia namontované na stroj. Požiadavky na výkonnosť. - Sekerešová, Svetlana; Chlebničanová, Anna; Volčko, Jaroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 10532: 1993