STN ISO 10532: 2000 (27 7908), Stroje na zemné práce. Vyslobodzovacie zariadenia namontované na stroj. Požiadavky na výkonnosť. - Sekerešová, Svetlana; Chlebničanová, Anna; Volčko, Jaroslav; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 23 Stavebné a zemné stroje a priemyselné vozíky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 10532: 1993
Spracovateľ: WUSAM, a. s., Zvolen, Ing. Svetlana Sekerešová, Anna Chlebničanová, Jaroslav Volčko. Technická normalizačná komisia: TNK 23 Stavebné a zemné stroje a priemyselné vozíky
Keywords: normy