STN ISO 13333: 1998 (27 8014), Stroje na zemné práce. Podpera korby dumpra a podperné zariadenie pri sklápaní kabíny vodiča. - Zámečník, Ivan (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto norma obsahuje ISO 13333: 1994