STN ISO 13333: 1998 (27 8014), Stroje na zemné práce. Podpera korby dumpra a podperné zariadenie pri sklápaní kabíny vodiča. - Zámečník, Ivan; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 23 Stavebné a zemné stroje a priemyselné vozíky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto norma obsahuje ISO 13333: 1994
Spracovateľ: Poradný zbor pre mechanizáciu stavebníctva, Bratislava, Ing. Ivan Zámečník. Technická normalizačná komisia: TNK 23 Stavebné a zemné stroje a priemyselné vozíky
Keywords: normy