STN ISO 10263-1: 1998 (27 8016), Stroje na zemné práce. Prostredie uzavretého priestoru vodiča Časť 1 Všeobecné požiadavky a definície - Zámečník, Ivan (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto norma obsahuje ISO 10263-1: 1994