STN ISO 10263-1: 1998 (27 8016), Stroje na zemné práce. Prostredie uzavretého priestoru vodiča Časť 1 Všeobecné požiadavky a definície - Zámečník, Ivan; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 23 Stavebné, zemné stroje a priemyselné vozíky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto norma obsahuje ISO 10263-1: 1994
Spracovateľ: Poradný zbor pre mechanizáciu stavebníctva Bratislava, Ing. Ivan Zámečník. Technická normalizačná komisia: TNK 23 Stavebné, zemné stroje a priemyselné vozíky
Norma je zrušená od 1. 7. 2018
Keywords: normy