STN ISO 10263-4: 1998 (27 8016), Stroje na zemné práce. Prostredie uzavretého priestoru vodiča Časť 4 Metóda skúšky ventilácie, vykurovania a/alebo klimatizácie v uzavretom priestore vodiča - Zámečník, Ivan (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto norma obsahuje ISO 10263-4: 1994