STN ISO 10263-4: 1998 (27 8016), Stroje na zemné práce. Prostredie uzavretého priestoru vodiča Časť 4 Metóda skúšky ventilácie, vykurovania a/alebo klimatizácie v uzavretom priestore vodiča - Zámečník, Ivan; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1998)
Táto norma obsahuje ISO 10263-4: 1994
Spracovateľ: Poradný zbor pre mechanizáciu stavebníctva Bratislava, Ing. Ivan Zámečník. Technická normalizačná komisia: TNK 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky
Dátum účinnosti opravy normy: apríl 2001
Norma je zrušená od 1. 7. 2018
Keywords: normy