STN ISO 9246: 1992 (27 8046), Stroje na zemné práce. Dozérové radlice traktorov na pásovom a kolesovom podvozku. Určenie objemu. - Johanesová, Soňa; Šutarová, Hana (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 9246: 1988