STN ISO 9246: 1992 (27 8046), Stroje na zemné práce. Dozérové radlice traktorov na pásovom a kolesovom podvozku. Určenie objemu. - Johanesová, Soňa; Šutarová, Hana; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) Technická normalizačná komisia č. 59 Stavebné, zemné stroje a rýpadlá (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma obsahuje ISO 9246: 1988
Spracovateľ: Štátny skúšobný ústav dopravnej a stavebnej techniky Žilina, Ing. Soňa Johanesová, Ing. Hana Šutarová. Technická normalizačná komisia: TNK 59 Stavebné, zemné stroje a rýpadlá
Keywords: normy