STN 27 8159: 1992, Stavebné zemné stroje a lopatové rýpadlá. Spôsob merania ťažnej sily. - Mamojka, Anton; Štefánik, Anton (Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma je prekladom ISO 7464: 1983