STN 27 8159: 1992, Stavebné zemné stroje a lopatové rýpadlá. Spôsob merania ťažnej sily. - Mamojka, Anton; Štefánik, Anton; Federální úřad pro normalizaci a měření (Praha, Česká republika) (Praha : Federální úřad pro normalizaci a měření, 1992)
Táto norma je prekladom ISO 7464: 1983
Spracovateľ: Štátny skúšobný ústav dopravnej a stavebnej techniky Žilina, Ing. Anton Mamojka, Ing. Anton Štefánik.
Keywords: normy