STN ISO 8313: 1995 (27 8212), Stroje na zemné práce. Nakladače. Spôsoby merania preklápacích zaťažení a síl na nástroji. - Johanesová, Soňa (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 8313: 1989