STN ISO 8313: 1995 (27 8212), Stroje na zemné práce. Nakladače. Spôsoby merania preklápacích zaťažení a síl na nástroji. - Johanesová, Soňa; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Táto norma obsahuje ISO 8313: 1989
Touto normou sa nahrádza STN 27 8212 z 12. 9. 1988
Spracovateľ: Štátny skúšobný ústav dopravnej a stavebnej techniky Žilina, Ing. Soňa Johanesová.
Keywords: normy