STN ISO 10567: 1997 [neplatná] (27 8216), Stroje na zemné práce. Hydraulické rýpadlá. Nosnosť. - Holoda, Jozef; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1997)
Táto norma obsahuje ISO 10567: 1992
Norma je neplatná od 1. 7. 2022
Spracovateľ: DUHA Zvolen, Ing. Jozef Holoda. Technická normalizačná komisia: TNK 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky
Keywords: normy