STN ISO 8813: 2000 (27 8218), Stroje na zemné práce. Nosnosť ukladačov potrubia a kolesových traktorov alebo kolesových nakladačov vybavených bočným výložníkom. - Sekerešová, Svetlana; Chlebničanová, Anna; Volčko, Jaroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 8813: 1992