STN EN 536: 2001 (27 8336), Stroje na cestné práce. Obaľovacie súpravy na výrobu asfaltových zmesí. Bezpečnostné požiadavky. - Drang, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 536: 1999