STN EN 536: 2001 (27 8336), Stroje na cestné práce. Obaľovacie súpravy na výrobu asfaltových zmesí. Bezpečnostné požiadavky. - Drang, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 536: 1999
Spracovateľ: SSTN Bratislava, Ing. Jozef Drang. Technická normalizačná komisia: TNK 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky
Keywords: normy