STN 28 0318: 1995, Priechodné prierezy električkových tratí. - Duchoslav, Jiří (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Norma sa vydáva z technických a ekonomických dôvodov v českom jazyku