STN 28 0318: 1995, Priechodné prierezy električkových tratí. - Duchoslav, Jiří; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 1995)
Norma sa vydáva z technických a ekonomických dôvodov v českom jazyku
Spracovateľ: SUDOP Praha, a. s., Jiří Duchoslav.
Keywords: normy