STN EN 14067-2: 2004 (28 0340), Železnice. Aerodynamika Časť 2 Aerodynamika na otvorenej trati - Tomášiková, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 14057-2: 2003