STN EN 14067-3: 2004 (28 0340), Železnice. Aerodynamika Časť 3 Aerodynamika v tuneloch - Tomášiková, Eva; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 88 Železničné dráhy a železničné koľajové vozidlá (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN 14067-3: 2003
Spracovateľ: Slovenská technická univerzita, Stavebná fakulta, Katedra dopravných stavieb, Bratislava, doc. Ing. Eva Tomášiková, PhD. Technická komisia: TK 88 Železničné dráhy a železničné koľajové vozidlá
Keywords: normy