STN EN ISO 80000-11: 2017 (01 1301), Veličiny a jednotky Časť 11 Podobnostné čísla (ISO 80000-11: 2008) - Halaj, Martin (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 80000-11: 2013