STN EN ISO 80000-11: 2017 (01 1301), Veličiny a jednotky Časť 11 Podobnostné čísla (ISO 80000-11: 2008) - Halaj, Martin; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 110 Metrológia (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 80000-11: 2013
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 80000-11 z októbra 2013, ktorá od 1. 10. 2013 nahradila STN ISO 31-12 zo septembra 1997 v celom rozsahu
Spracovateľ: AJFIN, s. r. o., doc. Ing. Martin Halaj. Technická komisia: TK 110 Metrológia
Keywords: normy