STN EN 331: 2017 (13 4120), Ručne ovládané guľové ventily a kužeľové ventily s uzavretým dnom na plynové inštalácie v budovách. - Gatial, Miroslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 331: 2015