STN EN 331: 2017 (13 4120), Ručne ovládané guľové ventily a kužeľové ventily s uzavretým dnom na plynové inštalácie v budovách. - Gatial, Miroslav; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 51 Plynárenstvo (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 331: 2015
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 331 z mája 2016, ktorá od 1. 5. 2016 nahradila STN EN 331 z marca 2002 v celom rozsahu. STN EN 331 z marca 2002 sa môže súbežne s touto normou používať do 30. 9. 2017
Spracovateľ: STAVTEES-ING, s. r. o., Ing. Miroslav Gatial. Technická komisia: TK 51 Plynárenstvo
Keywords: normy