STN EN 61000-6-5: 2017 (33 3432), Elektromagnetická kompatibilita (EMC) Časť 6-5 Všeobecné normy. Odolnosť zariadení používaných v prostredí elektrární a elektrických staníc - Adamec, Ľubor (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61000-6-5: 2015