STN EN 61000-6-5: 2017 (33 3432), Elektromagnetická kompatibilita (EMC) Časť 6-5 Všeobecné normy. Odolnosť zariadení používaných v prostredí elektrární a elektrických staníc - Adamec, Ľubor; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 34 Elektromagnetická kompatibilita (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61000-6-5: 2015
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 61000-6-5 z apríla 2016 v celom rozsahu
Spracovateľ: Výskumný ústav spojov, Banská Bystrica, Ing. Ľubor Adamec. Technická komisia: TK 34 Elektromagnetická kompatibilita
Keywords: normy