STN EN 62271-202: 2017 (35 4220), Vysokonapäťové spínacie a riadiace zariadenia Časť 202 Blokové transformovne vysokého/nízkeho napätia - Čatloš, Marcel (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62271-202: 2014 vrátane opravy EN 62271-202: 2014/AC Sep. 2014 a EN 62271-202: 2014/AC Apr. 2015