STN EN 62271-202: 2017 (35 4220), Vysokonapäťové spínacie a riadiace zariadenia Časť 202 Blokové transformovne vysokého/nízkeho napätia - Čatloš, Marcel; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62271-202: 2014 vrátane opravy EN 62271-202: 2014/AC Sep. 2014 a EN 62271-202: 2014/AC Apr. 2015
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 62271-202 z februára 2015, ktorá od 1. februára 2015 nahradila STN EN 62271-202 zo septembra 2007 v celom rozsahu. STN EN 62271-202 zo septembra 2007 sa môže súbežne s touto normou používať do 1. 5. 2017
Spracovateľ: INFOSERVIS, Krompachy, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy