STN EN 13032-4: 2017 (36 0401), Svetlo a osvetlenie. Meranie a vyhodnotenie fotometrických údajov svetelných zdrojov a svietidiel Časť 4 Zdroje LED, moduly a svietidlá - Horňák, Pavol (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13032-4: 2015