STN EN 13032-4: 2017 (36 0401), Svetlo a osvetlenie. Meranie a vyhodnotenie fotometrických údajov svetelných zdrojov a svietidiel Časť 4 Zdroje LED, moduly a svietidlá - Horňák, Pavol; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 108 Svetlo a osvetlenie (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13032-4: 2015
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 13032-4 z novembra 2015 v celom rozsahu
Spracovateľ: PROMETEUS, Bratislava, prof. Pavol Horňák, DrSc. Technická komisia: TK 108 Svetlo a osvetlenie
Keywords: normy