STN ISO/IEC 20000-2: 2017 (36 9788), Informačné technológie. Manažérstvo služieb Časť 2 Pokyny na používanie systémov manažérstva služieb - Zviják, Oskar (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu normy ISO/IEC 20000-2: 2012