STN ISO/IEC 20000-2: 2017 (36 9788), Informačné technológie. Manažérstvo služieb Časť 2 Pokyny na používanie systémov manažérstva služieb - Zviják, Oskar; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 37 Informačné technológie (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2017)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu normy ISO/IEC 20000-2: 2012
Táto norma nahrádza STN ISO/IEC 20000-2 z augusta 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: ITSMF Slovensko, Ing. Oskar Zviják. Technická komisia: TK 37 Informačné technológie
Keywords: normy